Despre Schiller
Echipa Schiller pune preț pe calitatea lucrărilor desfășurate.
De aproape 10 ani dezvoltăm proiecte imobiliare cu transparență și încredere.

Schiller Residence reprezintă un complex de apartamente noi, moderne, cu finisaje și facilități premium, amplasat în zona centrală a Brașovului Vechi.

Povestea începe în 1901, când Alfred Schiller și soția sa Mildrid cumpără, conform actelor, o parcelă de 2.000 de metri pătrați, situată în cartierul Brașovul Vechi și hotărăsc extinderea casei deja existente.

După mai mult de o sută de ani, actualii proprietari au hotărât ca numele complexului de apartamente ce urma a fi constuit să păstreze aura trecutului și astfel complexul să fie numit Schiller Residence. Fiind o zonă de protecție istorică, elementele de arhitectură săsească încă se regăsesc în stilul arhitectural al clădirii aflate la intrarea complexului Schiller Residence, clădirea fiind complet refăcută în 3 apartamente de 2 camere.

Al doilea corp de clădire, cu un număr de 43 de apartamente, pastrează de asemenea din farmecul arhitectural al zonei, aflându-se într-un cartier liniștit  de case, fără a epata prin înălțime sau dimensiuni exagerate, cu doar trei etaje, cu terase frumoase și cu priveliște spre Tâmpa,  scăldate în  permanență de razele soarelui.

Al treilea corp a fost început în vara anului 2018 și cuprinde un număr de 15 apartamente de 1, 2 și 3 camere. Clădirea dispune de lift și parcare subterană, foarte binevenită pentru clima din Brașov. Apartamentele de la etajele superioare se bucură de o frumoasă priveliște spre Tâmpa, iar cele de la parter de spațiu de grădină sau balcon.

Al patrulea corp este momentan în construcție și va cuprinde un număr de 11 apartamente din care numai 3 mai sunt disponibile în acest moment. Data finalizării proiectului va fi Decembrie 2020.

Data demarării proiectului pentru corpurile 5 și 6 urmează a fi anunțată.

Programează o vizită
Agentul nostru vă poate furniza toate informațiile de care aveți nevoie și vă poate oferi suport pe parcursul întregului proces.
Contact