Avram Iancu

Corpul A

Vândut integral

Fiind o zonă de protecție istorică, elementele de arhitectură săsească încă se regăsesc în stilul arhitectural al clădirii aflate la intrarea complexului Schiller Residence, clădirea fiind complet refăcută în 3 apartamente de 2 camere.

Corpul B

Vândut integral

Al doilea corp de clădire, cu un număr de 43 de apartamente, pastrează din farmecul arhitectural al zonei, un cartier liniștit  de case, fără a epata prin înălțime sau dimensiuni exagerate, cu doar trei etaje, cu terase frumoase și cu priveliște spre Tâmpa,  scăldate în  permanență de razele soarelui.

Corpul C

VÂNDUT INTEGRAL

Al treilea corp a fost început în vara anului 2018 și cuprinde un număr de 15 apartamente de 1, 2 și 3 camere. Clădirea dispune de lift și parcare subterană, foarte binevenită pentru clima din Brașov. Apartamentele de la etajele superioare se bucură de o frumoasă priveliște spre Tâmpa, iar cele de la parter de spațiu de grădină sau balcon.

Programează o vizită
Agentul nostru vă poate furniza toate informațiile de care aveți nevoie și vă poate oferi suport pe parcursul întregului proces.
Contact